Danmarks specialister i påklædning

Har du brug for inspiration eller gode tips og råd til din påklædning? Så har Danmark flere specialister på området, der arbejder med at rådgive danskere på bedste vis.

To af de mest prominente kendes fra TV2 og Go’ Morgen Danmark. Vi tænker her på David K fra Herrernes Magasin og modestylist Pernille Teisbæk.

Designerfokus præsenterer dig for to af landets anerkendte specialister inden for tøj og mode.

 

Dame- og herrepåklædning

Der er ingen tvivl om der er stor forskel på dame- og herremode. Det er derfor afgørende, at du finder en specialist der er målrettet det enkelte område.

Her giver det god mening, at David K særlig er ekspert inden for den finere påklædning som mand, mens Pernille Teisbæk i højere grad vejleder kvinder, når hun fremtræder på landsdækkende TV. Et besøg på Go’ Morgen Danmarks hjemmeside vil vise dig mange klip med vejledning fra begge to.

Designerfokus.dk er selv vilde med deres råd og tips, da de formår at forene det stilfulde, det nytænkende og smarte. Meget af det som moden handler om.

Læs også: Påklædning til mænd

 

Kan du ikke følge med?

Hvorfor er der så grund til at lytte på modeeksperter, frem for selv at sammensætte sin personlige stil. Moden bevæger sig fremad med hastige skridt, så medmindre du arbejder i branchen, kan det være svært at følge med.

At følge de seneste tendenser, hvad der er moderne og hvordan du kan klæde dig smart, uden det koster en formue. Så hvorfor ikke lade specialisterne gøre arbejdet for dig og drage nytte af deres gode råd?

 

Hvad er egentlig formålet med vores artikel? Du er nysgerrig efter modespecialister og vi vil egentlig bare præsentere dig for to af landets bedste – og vores favoritter.

Det er klart at stil er subjektivt og individuelt, men vi mener helt sikkert du kan få glæde af at lytte til deres råd som mand og kvinde.

 

Bryllupsæsonen er på vej

Er du én af mange danskere som skal til bryllup i løbet af 2015? Bryllupssæsonen er for alvor skudt gang og allerede i maj starter den mange steder. Vi har derfor fundet en god video frem med tips fra netop David K.

Her kan du få gode råd til det traditionelle bryllupstøj som mand. Et område som mange mænd har det lidt svært med.

You can leave a response, or trackback from your own site.