Optakt: Copenhagen Fashion Week

Model

Copenhagen Fashion Week er på trapperne og slår dørene op d. 5. august 2015 og slutter d. 7. august.

Designerfokus ser her nærmere på hvad du kan forvente og hvad der er på programmet.

Vi kan allerede afsløre at den står på debutanter og et åbningsshow fra Lovechild 1979. 

 

Hvad kan jeg forvente?

Showkalenderen er blevet offentliggjort på www.copenhagenfashionweek.com, hvor du kan se det fulde program fra onsdag 5. august kl. 08:00 og til lørdag nat kl. 02:00 hvor festen af Euroman & Eurowoman slutter.

Åbningsshow af Lovechild

Åbningsshowet bliver udført af danske Lovechild 1979, der debuterede sidste år og som er særlig kendte for deres rigtig feminine tøj. Selvom navnet kan antyde, at de kun fremstiller børnetøj, gør de mere end det.

Deres primære fokus er på den ukomplicerede, feminine og smarte tøjstil. Bag mærket står Anne-Dorthe Larsen og Katrine Rabjerg, hvor deres opvækst er den primære inspirationskilde. Det kombineret med deres fælles kultur og oplevelser som enebarn.

Se også: Tips til at finde billigt børnetøj

 

Årets debutant: Saks Potts

Showets fornemme debutant bliver Saks Potts, der har en nyvunden Elle Style Awards i bagagen, kåret som Årets uundgåelige. En flot hæder og det bliver spændende at se hvordan Saks Potts præsterer under dette års show.

Alle designere og mærker har hver deres stil og fremgangsmåde, så det bliver interessant at se hvordan de kommer til at påvirke Copenhagen Fashion Week.

 

Billetter?

Har du lyst til at deltage i showet, er der desværre ikke bare billetter frit tilgængelige. Du bør derfor kontakte arrangørerne, for at høre om muligheder for 1-2 billetter. De fleste events og show vil typisk kræve en invitation og du kan jo være heldig.

Men forvent ikke at du bare kan dukke op og deltage som gæst – den går næppe

God sommer derude!

You can leave a response, or trackback from your own site.