Sommerprojekt i boligen?

Nyt køkken

Skal du i gang med et sommerprojekt i boligen? Det er meget udbredt i Danmark, at man vælger at benytte sommerferien til at få renoveret eller udskiftet eksisterende dele af boligens rum.

Det kunne være badeværelset, stuen eller køkkenet. Når man har sommerferie, er der nemlig mere tid til selv at deltage i projektet og tid til at finde præcis de elementer man søger.

Designerfokus ønsker at hjælpe dig godt i gang med sommerprojektet, så du får skabt et moderne og stilfuldt rum. 

Boligindretnings essentielle elementer

Der er en række essentielle elementer ved boligindretningen i alle hjemmets rum, uanset hvilket det er. Det er elementer som stil, kvalitet, det tidløse design og sammenhængen med de øvrige elementer og farver i rummet. Vi har samlet de mest afgørende elementer, hvis stilen og det designmæssige udtryk skal være flot:

  • Gå efter lyst/hvidt inventar – giver en større rumfornemmelse.
  • Sørg for at farverne hænger sammen med inventaret, vægfarven etc.
  • Vælg tidløse modeller, der kan holde i mange år.
  • Undersøg markedet for at finde de bedste priser og billigste udbydere.

Hent inspiration og råd på nettet

Der er rigtig mange gode infosider om boligindretning og hvordan du kommer godt igennem køkken- eller badprojektet. Gør brug af de mange forskellige guides og gode tips, der kan findes på nettet.

Der er alle muligheder for at hente inspiration til, dels hvordan rummet kan komme til at se ud og dels til hvordan man bør gribe det hele an. To af de gode hjemmesider, hvis projektet omhandler badeværelset, stuen eller køkkenet er helt sikkert Bolius og Køkken-bad.dk.

Sidstnævnte er en relativ ny side, men har til gengæld 100 % fokus på boligindretningen og alt det inventar man behøver til dette.

Hvis du selv har et forslag til en god hjemmeside, hører vi gerne fra dig. Vi er kun en enkelt mail væk – god sommer til alle derude!

You can leave a response, or trackback from your own site.