Det handler ikke blot om makeup, når det kommer til at gøre sig smukkere, da skønhed både kan komme udefra og indefra.

Hvad end det omhandler din hud eller din krop, så kan du her på Designerfokus læse om gode råd til, hvordan du kan blive smukkere.

Sådan bliver du smukkere

Isterninger

Isterninger kan ikke blot bruges til at køle dine drinks ned, men også til at forskønne dit ansigt. Du kan bl.a. stramme ansigtet op ved at køre en isterning rundt, og især på steder hvor du har lidt ekstra skavanker. Dine porer trækker sig sammen, når den kølige isterning rammer huden, og dermed strammer din hud sig lidt ind. Derudover kan du bruge tricket til puffede øjne også, og det gøres ved at komme et par isterninger i hvert sit viskestykke, og lægge på dine øjne i 5 til 10 minutter. Kulden mindsker hævelsen på øjnene, og giver dig dermed et mere frisk look.

Skift regelmæssigt dit pudebetræk

Det er ikke tit man tænker på det, men et beskidt pudebetræk kan ofte være den store årsag til urenheder i ansigtet. Derfor er det vigtigt at du regelmæssigt skifter dit pudebetræk. Nogle anbefaler endda at man gør det hver anden til tredje dag, da man jo gnider huden mod snavs, som man udskiller i løbet af natten. En fordel kan være at vælge et naturligt materiale, da huden dermed kan ånde bedre og ellers husk at rense dit ansigt hver aften inden sengetid.

Scrub med kaffegrums

I stedet for at smide din kaffegrums ud efter du har lavet kaffe, så genbrug den til at lave en god scrub. Bland lidt olie (enten kokos- eller olivenolie) i grumsen, og rør lidt rundt indtil den får en ensartet konsistens. Brug den derefter som en bodyscrub i badet, og se din hud blive både smukkere og blødere.

Husk at drikke nok vand

Det er helt klart et råd som du har hørt før, men det er vigtigt at drikke ca. 1,5-2 liter vand om dagen. På den måde afhjælper du kroppen med at rense ud i systemet, og din krop vil takke dig med pænere hud og bedre velvære.

Smil

Det kan ikke være mere enkelt. En enkelt smil kan gøre rigtig meget, og mennesker er bare generelt smukkere, når de smiler. Så husk at smil til folk på din vej; du vil blive meget smukkere, og sikkert også overrasket over, hvor meget positivitet du vil føle og hvor mange der smiler igen.