Når det kommer til jakkesæt til mænd, så er der bare nogle mærker, som slår mere igennem end andre. Det er ikke fordi at mærkerne skal betyde alt, men ofte hænger mærke og kvalitet sammen, og man går derfor sjældent galt i byen, når man vælger mærkevarer.

Her på Designerfokus kan du læse om de mest populære mærker, og hvem der forhandler dem.

3 populære jakkesæt mærker

1. Cavaliere

Cavaliere er et svensk mærke, som blev udviklet på et tidspunkt, hvor den svenske tekstilindustri var igennem en svær periode. Det blev startet op i 1973, og siden har de leveret jakkesæt i topkvalitet. Både produktionen og materialerne er i høj kvalitet, og de er en af de bedste skræddere i Europa. I modsætning til mange andre mærker, så er de specialister i at fremstille jakkesæt, og har stor erfaring og viden inden for området.

2. Hugo Boss

Hugo Boss er et rigtig anerkendt mærke, når det kommer til jakkesæt til mænd. Her er du ikke blot sikret en fantastisk kvalitet, men også sæt som er meget klassiske og stilfulde. De ligger ikke i den billige ende, men det kan godt være købet værd, da de er lavet i materialer af høj kvalitet. Der er kræset om de forskellige detaljer, hvad enten det er syninger eller knapper, og du vil opleve, at et jakkesæt fra Hugo Boss vil holde i mange år fremover.

3. Armani

Armani er et italienske mærke, og sikrer dig topkvalitet af jakkesæt. De er ofte lig med kvalitet og stil, og selve mærket er meget prestigefuldt i sig selv, da Armani har formået at skabe en livsstil for sit brand. De fleste mennesker forbinder jakkesæt fra Armani med stil og klasse, og du kan derfor sikre dig, at der er kræset om hver eneste detalje.

Hvem forhandler mærkerne?

Herrernes Magasin

Når det kommer til god service og kvalitet til fornuftige penge, så er det Herrernes Magasin by David K som du skal besøge. Her kan du købe Cavaliere jakkesæt, smoking og andet tilbehør. Sælgerne hos David K er eksperter i jakkesæt og blazere, og du er dermed sikret dig den bedste hjælp til valg af dit kommende sæt.

Magasin

I Magasin kan du købe både Armani- og Hugo Boss jakkesæt. Her kan du få hjælp af professionelle, som sørger for at finde det perfekte jakkesæt til dig, og hjælper også med tilbehør, hvis du har brug for det.