Når du shopper går du så efter design og modevarer, de dyreste og mest luksuriøse mærker på markedet? Eller går du efter de prisvenlige brands med lave priser og meget value for money.

Der er nemlig kommet en interessant tendens i markedet, hvor flere og flere har fået øjnene op for, hvor små forskellene efterhånden er. Designerfokus ser nærmere på den interessante udvikling i denne artikel.

Få mere tøj for pengene

Tendensen er helt sikkert blevet skubbet i gang af Finanskrisen, der har fået flere danskere til at holde ekstra på pengene. Ellers også har vi bare haft færre kroner at købe for, hvilket betyder vi har måtte fokusere de billigere mærker.

Sikkert er det i hvert fald at de mest prisvenlige mærker på markedet, hvor kvaliteten og designet stadig er flot, er inde i en rivende udvikling. Flere danskere vælger at gå den vej, når de skal købe tøj.

Bestseller-koncernen er det bedste eksempel på denne udvikling. En tøjkoncern med en bred vifte af kendte tøjbrands, hvor de fleste tilhører de mere betalelige prisniveauer. H&M kunne nævnes som et andet eksempel.

Deres fremgang er begrundet af en større trang og lyst til, at få mere for pengene når vi handler tøj som danskere. Designerfokus er kun glade for udviklingen og mener der er al mulig grund til at gå efter de prisvenlige tøjmærker på markedet.

Se også: Top 10 tøjmærker til kvinder og mænd

Sammenhængen mellem pris og kvalitet – en myte?

Vi kender alle sammen udtrykket: Du får hvad du betaler for. Underforstået at hvis du opnår en billig pris, bliver standarden eller holdbarheden ofte ringe. I visse brancher holder den sikkert stadigvæk, men i langt de fleste B2C industrier, er det efterhånden en myte.

Du KAN nemlig få meget mere for pengene ved at handle de prisvenlige brands. De laver også kvalitetstøj med smarte designs, der kan give en fed stil. Det handler bare om at handle i de rigtige shops.

De har bare ikke nødvendigvis den mangeårige baggrund og den status i modeverdenen som fx. Louis Vuitton, der gør at de kan tage langt mere.

Det handler om image og selvom Prada, Louis Vuitton m.fl. er ren luksus, kan du sagtens få en fed stil uden at benytte dig af disse.

Så tænk dig om en ekstra gang, næste gang du tager på tøjshopping. Skal du absolut have de dyreste mærker, eller kan du nøjes med mindre? Det giver dig i hvert fald meget mere tøj for pengene.