Dansk smykkedesign har været igennem en stor udvikling de seneste årtier, som har medført et større og bedre udvalg.

Der er kommet et rigtig godt sortiment af designer smykker på markedet og det giver dig alle muligheder for at skabe, din helt personlige stil. Specielt fordi smykkerne ikke behøves at koste specielt meget.

De førende danske smykkedesignere

Der er kommet mange nye danske smykkedesignere, specielt de seneste 10 år. Det er derfor svært at udvælge nogle, uden at overse andre.

Designer smykker

Designerfokus vil her nævne en række af de førende danske smykkedesignere

Julie Sandlau 

Julie Sandlau er internationalt kendt og hendes designs er blevet bemærket af store Hollywood stjerner som Keira Knightly, Drew Barrymore og Gwyneth Paltrow. Samtidig er Jessica Simpson og vores egen Helena Christensen, andre begejstrede kendisser.

Ann Ulrich og Kamille Vibekke Østergaard – Izabel Camille

Izabel Camille er en virksomhed med fokus på kvalitet og eksklusivitet. Designere bag er Ann Ulrich og Kamille Vibekke Østergaard, der har fået etableret firmaet via dets flotte designer smykker

Signe Njust 

Signe Njust er kendt for sine håndlavede smykker, som bliver produceret i hendes værksted i København. Originale produkter i høj kvalitet.

Sif Jakobs

Den sidste smykkedesigner vi ønsker at nævne er Sif Jakobs. Hun er ikke født i Danmark, men derimod på Island.

Hun har medtaget italiensk inspiration i sine designer smykker og det betyder de har en stor elegance og varme. På klassiske italiensk manér.

Smykkedesigner – et moderne valg

Der er ingen tvivl om at arbejdet fra landets smykkedesignere vil være med til at højne kvaliteten, give tidløse designs efter dine behov.

Du har endda mulighed for at få produceret en variant, præcis efter dine behov.

At vælge produkter fra en smykkedesigner vil være det moderne valg, som sikrer dit et smykke, du vil få glæde af i mange år.

Mangler vi nogle?

Der kommer løbende nye smykkedesignere til og hvis du mener vi mangler at nævne nogle, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil løbende tilføje til oversigten, hvis nogen fortjener at blive fremhævet på siden.