Er du med på teknologiens mode?

Mode er mange ting og som modeblog ved vi alt om, hvor mange retninger den går i. Normalt har Designerfokus fokus på tøj og skønhed, men i denne retning går vi teknologiens vej.

Vi ser nærmere på de moderne produkter i teknologiens verden, så du kan tjekke om du er med på moden. Meget er sket de seneste 10 år og hvad der var populært dengang, er det ikke nødvendigvis anno 2015.

Designerfokus har udvalgt 3 produkter du MÅ eje, hvis du vil påberåbe dig at være med på beatet. 

Det er specielt tre af de genstande vi danskere anvender mest, tablets, smartphones og TV at du bør være opdateret med de seneste funktioner og smarte features.

1. iPad

Efter iPaden kom på markedet i 2010 har det været en enorm succes. De findes nu i store og små modeller, alt efter hvad du foretrækker.

Da iPad først blev præsenteret var det til stor interesse og skepsis fra nogle, da de mente smartphone og den bærbare computer egentlig dække behovet.

Det har siden vidst sig at markedet elsker iPaden, da den kan anvendes i sofaen når man ser fjernsyn, eller hvis man vil læse nyheder på nettet. Her er den langt lettere og mere fiks at have med sig rundt, i sammenligning med de bærbare alternativer.

iPaden er kommet for at blive og hvis du ikke allerede har en, så hænger du bagefter tusindvis af danskere. Selv hvis du tænker at det er overflødigt, bliver du hurtigt klogere. En markedsandel over 90 % af tablet-markedet, taler for sig selv.

Du kan se diverse iPad modeller på Humac – den førende Apple forhandler i Danmark.

2. iPhone eller Samsung Galaxy

Næste på listen er smartphones. Vi bærer dem alle sammen, men nogle modeller er bare mere populære og smarte end andre.

Der er to klare sværvægtere, målt på omsætning og salgstal. Det er Apples iPhone og Samsungs Galaxy model. Det er de to varianter der kæmper en indædt kamp mod hinanden på designs, funktioner og coolness.

Det er i høj grad et smagsspørgsmål hvilken af de to du vælger, men du bør i hvert fald vælge én af dem, da de er ét niveau over de øvrige smartphones på markedet. Det bekræfter mange af de anmeldelser og vurderinger du kan læse på nettet.

Du behøver ikke altid vælge de nyeste og dyreste modeller, da der faktisk kan være mere value for money ved at vælge en lidt ældre model. Fx. iPhone 4s eller Samsung Galaxy S3.

Hvis du vil se nærmere på Samsung Galaxy og iphone modeller, man du gøre det her hos henholdsvis Samsung og Humac.

3. Fladskærms TV med 3D

Den sidste på liste er fladskærms TV’et og de nyeste modeller kan endda vise film i 3D. Der er ingen tvivl om at diverse filmproducenter og branchen som helhed, vil forsøge at pushe 3D-konceptet igennem.

Vi ser allerede flere og flere 3D film i biograferne, så før eller siden skal det nok blive udbredt. Så hvis du skal have et nyt fladskærms TV, bør du helt sikkert vælge et med 3D muligheden.

Fladskærms er det eneste nye og de kan efterhånden købes til rigtig fornuftige priser. Hvis du har et gammelt fjernsyn, bør du derfor overveje at få det udskiftet.

Det vil se pænere ud, have en bedre opløsning og så bliver hele oplevelsen bare markant bedre. Tænk på hvor mange timer du ser fjernsyn om dagen – der er bare områder hvor man ikke bør spare.

På Elgiganten har de lavet en top 10 over fladskærms TV. Det kan være en god inspiration, når du skal undersøge prisniveauet og markedets mange modeller.

Vi håber du er blevet opdateret på hvad der holder anno 2015. Elektronik er bestemt ikke billigt, men pengene værd, når man tænker på hvor mange timer vi benytter dem.

You can leave a response, or trackback from your own site.