Finansiering af bryllup

Finansiering af bryllup

Rigtig mange danskere skal til bryllup i løbet af de næste 2-3 måneder og selvom du skal købe gave og komme i fint tøj som gæst, havner den helt store regning hos brudeparret.

Det er dyrt at holde bryllup og hvis det skal være godt, uden en masse begrænsninger og besparelser, kommer prisen hurtigt til at ligge på over 100.000 kr. Penge de færreste par har stående på kontoen. Designerfokus ser på hvordan du kan skaffe finansiering til dit bryllup.

 

Dine 3 lånemuligheder

Lad os starte med at klarlægge de 3 generelle lånemuligheder I har som par. Det drejer sig om følgende:

  • Banken
  • Lån online
  • Familien

Det er desværre meget svært at blive godkendt i banken, efter de har strammet deres krav betydeligt. Samtidig vil du reelt søge om et forbrugslån og dem bliver der ikke bevilget mange af. Mange par vil derfor være overladt til to alternativer.

Man kan vælge at søge lån online eller man kan vælge at spørge familien om finansiering. Om sidstnævnte er noget du har mulighed for og lyst til, vil være meget forskelligt. Historisk set var det jo brudens far, der skulle betale gildet. Sådan er det ikke helt mere, men det er fortsat meget normalt at familierne bidrager økonomisk, i en eller anden grad.

Hvis du ikke kan skaffe pengene i banken eller af familien, er du nødsaget til at låne penge til brylluppet online. Medmindre du ønsker at udskyde festen og det ønsker de færreste. Få et bedre indblik i hvor og hvordan du kan optage lån til bryllup på nettet her.

Online lån til bryllup

Ender du med at afsøge mulighederne online, er det vigtigt at du giver dig tiden. Det er rigtig hurtigt og nemt at optage et forbrugslån på nettet, mens det kræver lidt mere, hvis du gerne vil finde den laveste rente.

Helt kort, bør du danne dig et overblik, sammenligne udbydere og ansøge hos flere lånefirmaer. Det giver dig det bedste udgangspunkt og størst chance for at finde den billigste løsning.

Du kan hurtigt få et overblik over lånemarkedet via tjenester som Laanomaten.dk, hvor du ligeledes kan læse om at låne penge til bryllup på nettet. De giver dig ligeledes tips til hvordan du kan få et billigere bryllup, så dit pengebehov ikke er helt ligeså stort.

God fornøjelse og hav en fantastisk fest!

Relateret på Designerfokus: Smoking vs. jakkesæt til brylluppet

You can leave a response, or trackback from your own site.