Rigtig mange danskere skal til bryllup hvert år og selvom du skal købe gave og komme i fint tøj som gæst, havner den helt store regning hos brudeparret.

Det er dyrt at holde bryllup og hvis det skal være godt, uden en masse begrænsninger og besparelser, kommer prisen hurtigt til at ligge på over 100.000 kr. Penge de færreste par har stående på kontoen. Designerfokus ser på hvordan du kan skaffe finansiering til dit bryllup.

 

Dine 3 lånemuligheder

Lad os starte med at klarlægge de 3 generelle lånemuligheder I har som par. Det drejer sig om følgende:

  • Banken
  • Lån online
  • Familien

Det er desværre meget svært at blive godkendt i banken, efter de har strammet deres krav betydeligt. Samtidig vil du reelt søge om et forbrugslån og her vil de nok nærmere mene at du skal vente med brylluppet eller sænke budgettet. Så medmindre du har en stærk privatøkonomi, kan I hurtigt være overladt til de to alternativer.

Man kan vælge at søge lån online eller man kan vælge at spørge familien om finansiering. Om sidstnævnte er noget du har mulighed for og lyst til, vil være meget forskelligt. Historisk set var det jo brudens far, der skulle betale gildet. Sådan er det ikke helt mere, men det er fortsat meget normalt at familierne bidrager økonomisk, i en eller anden grad.

Hvis du ikke kan skaffe pengene i banken eller af familien, er du nødsaget til at låne penge til brylluppet online. Medmindre du ønsker at udskyde festen. Det er naturligvis også en mulighed. Få et bedre indblik i hvor og hvordan du kan optage lån til bryllup på nettet herunder.

Online lån til bryllup

Ender du med at afsøge mulighederne online, er det vigtigt at du giver dig tiden til det. Det er rigtig hurtigt og nemt at optage et forbrugslån på nettet, mens det kræver lidt mere, hvis du gerne vil finde den laveste rente.

Helt kort, bør du danne dig et overblik, sammenligne udbydere og ansøge hos flere lånefirmaer. Det giver dig det bedste udgangspunkt og størst chance for at finde den billigste løsning.

Du kan hurtigt få et overblik over lånemarkedet via tjenester som Finansieringen.dk, hvor du enkelt kan se dine muligheder, udbydernes renter og krav, samt komme i gang med at ansøge. Der er ingen tvivl om at denne beslutning vil påvirke jeres begge privatøkonomi markant, hvorfor I bør gøre en indsats for at finde den bedste løsning. Få et godt udgangspunkt ved at følge disse tre trin:

  1. Sammenlign udbydere og renter
  2. Ansøg gratis og uforpligtende
  3. Vælg tilbuddet med den laveste ÅOP

Bemærk at ÅOP er et begreb for de samlede omkostninger, i modsætning til renten, der ikke indregner startomkostninger og løbende gebyrer. Af den grund er det bedst, at du fokuserer på ÅOP-satsen i de tilbud du modtager fra udbyderne.

Se mere om lån til bryllup på Laanomaten.dk.

God fornøjelse og hav en fantastisk fest!