Det kan ofte være en udfordring at finde det rigtige tøj til børnene, når de vokser ud af sko og bukser på måneder.

Ofte kan det også være en udfordring at finde tøj, som børnene vil have på, fordi lys i skoene eller hængerøvsbukser pludselig er kommet på mode.

Så det kan pludselig blive rigtig dyrt at finde det, som dine børn gerne vil have, medmindre du følger vores smarte anbefalinger herunder.

Designerfokus giver dig tips og gode råd til, hvordan du både kan glæde børnene og samtidig spare lidt penge.

10 tips til at finde billigt børnetøj

1. Tjek tilbudsaviserne

Der er næsten altid tøjbutikker, der har børnetøj på tilbud, så det er bare om at begynde at bladre, hvis du gerne vil spare nogle penge. Hvis du ikke er interesseret i, at din postkasse flyder over med reklamemagasiner, kan du finde alle tilbudsaviserne på internetsider som etilbudsavis.dk.

2. Hold øjnene åbne

Når du bevæger dig rundt i gaderne eller kører gennem byer, kan du med fordel spejde lidt ekstra efter tilbud på børnetøj, så du ved, hvor du skal hen næste gang, du skal finde et par nye sneakers til din søn eller datter.

3. Brug webshops

Der findes mange webshops med tøj til børn, der tilbyder skarpe priser, der giver gode muligheder for at spare penge sammenlignet med butikkerne. En af disse er Isadisa.dk, hvor du kan finde et bredt udvalg af børnetøj til skarpe priser og de har endda fokus på økologi. De har et bredt udvalg og forhandler mange af de populære mærker på markedet. Du kan derfor være sikker på det holdere rigtig lang tid og måske endda gå i arv.

4. Køb børnetøj hos Bilka eller Føtex

Hvis du først bevæger dig ind i en sportsforretning, kan du hurtigt komme af med mange penge for at par sportssko, som dit barn alligevel er vokset ud af et halvt år efter, så overvej om pengene ikke skal spares til en ferie, og se om du ikke kan finde noget lige så godt i Bilka eller Føtex.

5. Lad tøj gå i arv

Hvis du har flere børn eller har niecer og nevøer, kan du med fordel lade noget af deres tøjet gå i arv, så du ikke behøver at bruge penge på påklædning hele tiden. Det samme kan du gøre med barnevogne, legetøj og lignende, der hurtigt koster en formue. Specielt hvis du skal købe nyt til 2-3 børn.

6. Byt tøj

Byt med andre, som selv skal bruge børnetøj. Hvis du har venner, der også har børn, kan du bytte med dem, så I slipper for at skulle ud i butikkerne hele tiden. Ellers kan du også med fordel bytte på nettet med andre i din situation.

7. Køb tøj i genbrugsforretninger

I genbrugsforretninger kan du finde rigtig meget fint tøj til billige penge, så der kan være rigtig meget at spare ved at tage ned til den lokale genbrugsforretning, i stedet for at skulle ind i en dyr tøjbutik. Samtidig støtter du et godt formål.

8. Køb tøj på dba.dk

Hvis udvalget i den lokale genbrugsforretning ikke er helt så stort som håbet, kan du prøve på dba.dk i stedet, hvor der med garanti er noget, du kan bruge. Her på DBA kan du se hvor meget du reelt har at vælge imellem – uden tøjet behøver at være hverken grimt eller nedslidt.

9. Køb tøjet en anelse for stort

Du kender helt sikkert problemet med, at din søn eller datter vokser ud af deres splinternye tøj, før de har brugt det mere end et par gange. Hvis du køber det en smule for stort, kan de vokse ind i det, og på den måde kan du måske slippe for at skulle på indkøbstur med det samme igen.

10. Lav bukser til shorts

Hvis benene er blevet for lange til et par bukser, kan de klippes om til shorts, og så har du sparet pengene, de ville have kostet.

 

Vi håber du kan få glæde af vores 10 gode råd. Det er i hvert fald en vej til at opnå markante besparelser og det kan i sidste ende frigøre midler, så du kan forkæle de små på andre områder.