Mange har altid prøvet at bilde os ind, at skønhed kommer indefra. Selvom det er et prisværdigt ideal, så er det desværre ikke altid sandt. Skønhed starter nemlig med et flot ydre, hvorfor du nedenfor kan læse en top 10 over skønhedstips.

Designerfokus har set nærmere på hvordan du kan styrke dit udseende og giver dig her de 10 tips vi er kommet frem til. 

10 gode skønhedstips du bør huske

Skønhed kommer ikke kun indefra, hvorfor du med fordel kan kigge på nedenstående 10 gode skønhedstips, som du bør huske.

1. Spring foundation over

Hvis du har uren hud eller acne, det første man rækker udefter er forundation. Lad hellere være. Foundation er for kvinder som er over 35 år.

2. Man dupper concealer på, man gnider aldrig!

Det ved vi fra Tyra Banks. Når du bruger concealer, skal du duppe en smule på din mellemfinger og duppe det på huden. Gnid aldrig! Har du acne? Brug concealer til at dække det.

3. Læg makeup på læberne eller øjnene, aldrig begge dele

Hvis du vælger en tung øjenmakeup, skal du holde dig til naturlige læber med evt. lidt lipgloss. Foretrækker du røde læber? Hold ansigtet naturligt, uden tung rouge og læg kun mascara på øjnene med evt. en let øjenskygge.

4. Mindre er mere

Har du nogensinde lagt mærke til at nogle af dine venner ser bedst ud med ingen makeup overhovedet? Uanset din alder, vil for meget makeup få dig til at se værre ud.

5. Naturligt hår er altid hot

Hvis du har super mørkt hår, kan du lysne dit look ved at farve det en tone mørkere, eller få highlights. Blondine? Prøv highlights, specielt for at indramme dit ansigt.

6. Vaseline er din bedste ven

Vaseline er en super god, billig øjenmakeupfjerner. Det er også godt for at fixe sprukne, tørre læber. På med en masse vaseline, og brug evt. en tandbørste for at massere læberne.

7. Du kan aldrig gå forkert med etager

Etager er pænt til enhver hårtype: super krøllet, glat eller bølget hår. Det får tyndt hår til at se tykkere ud, krøllet hår til at se tæmmet ud og bølget hår til at få det sexede ”jeg er lige kommet fra stranden” looket. Du skal bare sikre dig at du ikke får for mange etager.

8. Har du acne-hud? Få dig selv til en hudlæge.

Den største fejl folk med acne laver? Ikke at gå til en hudlæge. Glem de 900 kr. jeans du sparede op til. At komme af med dine bumser er den bedste investering du nogensinde kan lave.

9. Brug penge på de rigtige produkter

Undersøg og research dyre produkter på internettet før du køber. Der kan du finde gode reviews af folk som har testet dem.

10. Skal du købe en foundation eller læbestift?

Test før du køber. Der er nogle skønhedsprodukter du simpelthen skal prøve i butikken først. Disse er: foundation, læbestift, rouge og pudder.

Vi håber du får glæde af vores gode tips, da de med sikkerhed kan styrke din skønhed.

Video med flere skønhedstips

Hvis du har lyst til at få yderligere inspiration, finder du flere skønhedstips i denne video: