5 gode råd til sommerpåklædningen

Det er blevet sommer, men er din påklædning klar til det? Det er tid til at finde de fedeste kjoler, shorts og accessories frem fra klædeskabet, men er din garderobe en smule rusten? Det er jo trods alt kun varmt 3-4 måneder om året, så man kan ikke fortænke dig i at have gamle og umoderne tøjdele tilbage i klædeskabet.

Vi giver dig vores 5 bedste råd til sommerpåklædningen og vil hvordan du kan blive klar. Dels ved at finde nyt tøj og dels ved at bruge dit nuværende på en smart måde. 

 

1. Gør bukser til shorts

Hvis du mangler shorts i din garderobe, kan du med fordel tage et par gamle bukser, der enten er for små eller eller længere anvendes og klippe dem til. Det kan komme til at se rigtig smart ud og uden at bruge penge, kan du få nye tøjdele til sommerferien.

Du kan så vælge hvordan snittet skal være. Om det skal være rent med en saks eller om der skal være detaljer. En god og billig løsning, for den kreative.

2. Pastelfarver er moderne

Hvis der er ét tidspunkt på året, hvor pastelfarver er moderne, er det om sommeren. Det er tid til at finde skjorter og t-shirt med pastelfarver frem og iklæde dig dem når du skal ud. Alternativt kan du shoppe dig til at finde de nye og mest moderne modeller.

Pastelfarverne kan efterhånden findes i de fleste fysiske forretninger eller ved at besøge diverse webshops. Der er flere modeeksperter der fremhæver disse farver som et godt valg til påklædningen.

Relateret indlæg: Danmarks eksperter i påklædning

3. Smarte solbriller

Solbriller og sommer er to sammenhængende størrelsen. Så få dem pudset og på hovedet, da det giver dig et rigtig fedt og sommerligt look. Skulle du endelig mangle en fed model, kan du billigt købe det.

Faktisk kan du i Tiger finde modeller til kun 30 kroner, bare for at indikere hvor billigt det kan være. Så der er ingen undskyldning for ikke at bære solbriller!

4. Ankelsokker

Mange danskere går med normale strømper henover sommeren, men det ser bare så dumt ud. Specielt når du bærer shorts eller nederdel. Du skal derfor have købt en masse ankelsokker i både sort og hvid, hvis du ikke allerede har det liggende.

Ankelsokker er sommerligt, smart og stilfuldt. Og så koster de nærmest ingenting, så igen er det ikke den store økonomiske investering.

5. På med cappen

Man kan reelt bære cap hele året rundt og specielt i storbyer som København og Århus er de populære. Men specielt henover sommerperioden, er det populært at bære cap.

Hvis du er en cap-fyr, vil det derfor være et godt supplement til din påklædning. Du har sikkert mange modeller liggende og ellers kan du helt sikkert findes smarte caps i både sort, med mønster eller med farve.

Andre artikler: Det perfekte bryllup

You can leave a response, or trackback from your own site.