Går du efter design eller funktionalitet?

Lige siden smartphones begyndte deres indtog på det danske marked, har kampen om den bedste mobil stået mellem to selskaberne. I det ene ringhjørne står Apple med deres iPhones, og i det andet står Samsung, som senest har lavet Samsung Galaxy i flere versioner med stor succes.

Men hvilken telefon er du mest til, går du efter design eller funktionalitet?

Den klassiske mobilcase

Efter mange år i branchen har begge firmaer fået både gode og dårlige ry, som er mere eller mindre rigtige. Apple har ry for at have det lækreste design på deres produkter. Ikke kun deres iPhones, men også iPads, iPods og deres computere er lavet så lækre som muligt, hvilket har fået mange til at skifte til deres produkter af modemæssige grunde. Til gengæld er de blevet skudt i skoene flere gange, at deres produkter er alt for dyre.

Hos Samsung forholder det sig stort set lige omvendt. De har ry for at levere mest for pengene, og deres produkter er da også en smule billigere end deres konkurrents. Med de samme specifikationer som Apples produkter, kan meget da også tyde på, at flere vælger efter designet og det har hidtil været lidt af et problem for Samsung, der egentlig leverer et mindst lige så højt funktionalitetsniveau.

Også styresystemet til de to selskabers enheder har haft sin indflydelse på, hvad folk endte med at vælge. Også her har Apple haft et ry for at have det nemmeste og mest brugervenlige styresystem til sine enheder, også selvom det i virkeligheden nok bare handler om at vænne sig til mobil eller tablet, man har i hånden.

Læs også: Er du med på elektronikkens aktuelle mode?

 

Tidløst design og funktionalitet kan forenes

Der er dog sket en stor udvikling specielt hos Samsung, der er kommet godt med på designområdet. Med Samsung Galaxy har du fået skabt telefoner, der også har et lækkert design med store skærme ligesom Apples nye iPhones. Specielt Samsung Galaxy S6 har været meget succesfuld og bliver i mange tests vurderet til at være den bedste telefon.

Det skal dog retfærdigvis også siges, at designet af de nye telefoner langt hen af vejen er “tyvstjålet” fra iPhones’ design. Apple har dog også formået at hæve niveauet for deres smartphones’ funktionalitet med blandt andet bedre kamera og større skærme. Der er ingen tvivl om at den skarpe konkurrence, kun er til glæde for dig som forbruger.

Hvilken telefon der er det bedste match for dig, er umuligt at sige, men lige meget om du vælger det ene eller det andet, kan du være sikker på du får en kvalitets smartphone i hånden!

You can leave a response, or trackback from your own site.