Gør noget ud af julen

Det er jul og en tid der deler vandene hos mange danskere. Vi er alle glade for at holde julefrokoster og modtage gaver, mens der er mere delte meninger om juleshopping og den stress det medfører.

I sidste ende er der dog ingen af os der vil undvære julehyggen og derfor ser Designerfokus.dk nærmere på, hvordan du kan gøre ekstra meget ud af den. Når hjemmet skal indrettes og dagene skal arrangeres, har du et stort ansvar i forhold til, at få skabt de gode oplevelser og hyggelige stunder.

Vi har normalt fokus på mode og skønhed, men i denne artikel deler vi vores julestemning og gode råd. 

 

Julepynt er et must

Der er ingen tvivl om at julepynt er et must. Det kan være i både stor og mindre grad, alt efter dine ønsker. Det er meget forskelligt hvor meget man ønsker at gå op i oppyntningen.

Den klassiske kommentar er: Jeg er ikke rigtig i julestemning endnu

Mange danskere tror fejlagtigt at den bare kommer af sig selv, men det er langt fra tilfældet. Bestemt ikke for de voksne målgrupper, hvor belyste grantræer i byer, god julemusik og en hyggelig pynt alle gør, at man kommer i et særligt humør. En særlig stemning

Så hvis du ikke helt er på dupperne endnu, er det nok fordi du ikke gør nok ud af julen! Start med at pynte træet, vinduerne og bordene med hvad du måtte have. Der findes uendeligt mange former for julepynt på markedet og du finder mange smarte juleting på Pindhus her. Trendyliving og Luxo Living er bestemt gode alternativer, når hjemmet skal indrettes.

Der er nok muligheder for at dekorere boligen som du lyster.

 

Du kan indrette hjemmet på mange måder

Nu tænker du sikkert, at du for alt i verden ikke gider at have hjemmet fyldt med nisser og grimme klippe-klistre ting. Det er helt forståeligt og det er nok mest i børnefamilier, at det er aktuelt. Der er heldigvis mange måder at indrette hjemmet på.

Der er mange veje til Rom og der er tilsvarende mange veje til at skabe et hyggeligt og juleinspireret hjem. Det gælder bare om at finde de flotte og mere sofistikerede ting på markedet. Det kunne være rensdyr, kogler, dekorationer og andet, der giver et særligt præg. Ingen kræver hjemmet skal være rød og hvidt, med nisser og julemænd overalt, før det ser fedt ud.

Julestemningen kan lige så meget handler om de ting man spise, da mange forbinder flæskesteg, konfekt og and med netop julen. Så overvej hvad I ønsker at gøre, for at få en hyggelig december måned.

Se også: Er dit hjem moderne indrettet?

 

Giv gode gaver til de kære børn

Nu til et helt område, der står børnene meget nært; julegaverne. Alle børn er ekstremt forventningsfulde og håber på at modtage deres favoritgaver fra ønskelisten. Som forældre kan det være en svær opgave at opfylde de tårnhøje forventninger, specielt hvis man har et begrænset budget.

Kradser kontoen er det bestemt ikke en sjov situation. For hvem ønsker at gå på kompromis med gaverne til familiens skønne børn? Det kan være en nødvendig, men vi mener ikke det er stedet at spare. Mad, gaverne og hyggen betyder det hele i løbet af december.

Designerfokus har set nærmere på lånemulighederne for de særligt trængte familier. For selvom banken måske ikke vil låne dig 3-4.000 kroner, er der flere online udbydere som kan hjælpe dig. Vivus.dk og Lendon kører endda med første lån gratis – for nye kunder. En rigtig god mulighed, som kunne være en løsning.

Alternativt kunne det være en idé at besøge sammenligningstjenesten Termino.dk, hvor de har set nærmere på mulighederne for at skaffe finansiering online, hvis du har brug for penge til gaver eller juleferien generelt.

Gaver der glæder modtageren!

Ét er at finansiere gaverne, noget andet er at de skal glæde modtageren. Her findes der flere toplister med forslag til drenge, piger, mænd  og kvinder. Gør brug af dem, hvis du mangler inspiration.

Til de voksne er der bare visse gaveideer som er no-go. Jyllands Posten har lavet en top 10 over de værste julegaver, som du bestemt bør holde dig fra, hvis du ikke vil skuffe modtageren. Designerfokus er i øvrigt meget enig i listens 10 punkter, så tjek dem ud.

Vi ønsker dig glædelig jul.

You can leave a response, or trackback from your own site.