Efteråret er over os og som hvert år, så er der nogle indretningstendenser for de forskellige sæsoner. Nogle af de største tendenser er bl.a. at du skal kaste dig ud i at indrette med grøn og pynte hjemmet op med unik keramik.

De grønne nuancer er virkelig fremtrædende dette efterår, såvel som geometriske former. Her skal lysestager og borde som førhen var i marmor nu være enten mørkegrøn eller sort, hvis du vil følge tendenserne. Hvis du er modig kan du også kaste dig ud i en grøn væg! Læs mere om de spændende boligtendenser her.

Hvad er moderne?

Du behøver nødvendigvis ikke hive en malerpensel frem for at være med på efterårets tendenser, da kurve i flet, tung keramik og nips af ler med fine overflader og tekstur også er at finde dette efterår.

I sidste sæson  var der stor fokus på kobber, og mange fik inkorporeret det i deres hjem i form af nips ting eller lamper, men nu er det messing som er blevet populært. Messing vil også være populært til jul og i vintermånederne, og du vil højst sandsynligt se en masse messing i boligbutikkerne allerede.

Dette efterår er der også stor fokus på hygge og især forskellige elementer, som indbyder til netop det. Her er der mange lamper og fyrfadsstager som er populære i det kolde og mørke efterår, og skind er også med til at gøre boligen ekstra hyggelig og vinterlig.

Tjek også vores guide til det moderne hjem her.

Mix forskellige materialer

En anden stor tendens er at mixe forskellige materialer. Her kan tunge elementer passe godt sammen med den nordiske stil med lette og støvede pasteller, som også har været populært de forrige sæsoner. Her kan man med fordel mixe f.eks. keramik med kork.

At blande forskellige mønstre og materialer er også hot dette efterår, og der er stort set ingen regler for, hvordan de forskellige stilarter og produkter kan kombineres. Det handler meget om at skabe sin egen personlige stil, og man kan nemt inkorporere efterårets ny tendenser i sin nuværende stil, så man ikke behøver at ændre sin indretning særlig meget.