Der er mange mærker og butikker i København, så det kan være svært at vide, hvor du bør købe dit jakkesæt. Du kan besøge Magasin hvor langt de fleste brands er repræsenteret og hvor du kan shoppe mange forskellige ting.

Du skal bare ikke forvente alle mærker findes her, at priserne er de bedste eller at du kan få en tilstrækkelig service. Den hjælp du kan få vil være meget forskellig, alt efter stedet og ekspedienten. Hvis jakkesæt er nyt for dig, kan vi derfor anbefale dig at besøge butikker, specialister, der ved præcis hvordan det skal sidde og hvad der ser pænt ud på dig.

Ny eller erfaren?

Uanset om man er ny eller erfaren inden for jakkesæt, er det altid rart at vide man snakker med eksperter. At man føler, man er i gode hænder hos ekspedienten. Det er derfor vi generelt vil anbefale dig at besøge de specialister, der findes i København. Det kan du ikke nødvendigvis forvente at finde, hvis du går i Magasin eller Illum.

Nu er specialister et vidt begreb, så lad os kort definere hvad det indebærer for os. Det indebærer folk der ved en masse om jakkesættet, hvordan det bør sidde, men som ligeledes følger herremoden tæt. Som har fingeren på pulsen og som ved hvad der rører sig. Hvor mange ekspedienter har det i Magasin? For mange er det et job ved siden af studiet og selvom det er helt fint, kan man aldrig have samme forventninger til deres viden og kendskab til modebranchen.

Nu tilbage til spørgsmålet, om du er ny eller erfaren. For hvis du selv ved en god del, kan du med fordel besøge stormagasinerne, men er du ny eller har du lyst til at prøve noget andet, bør du gå andre veje.

Relaterede spørgsmål: Skal jeg vælge jakkesæt eller smoking til brylluppet?

Top 3 jakkesæt butikker

Vi har lavet en top 3 med jakkesæt butikker der ligger i København og hvor de ved en masse på området.

  • Herrernes Magasin
  • Troelstrup
  • MOND of Copenhagen

Butikkerne ligger henholdsvis på Nørregade 20, Vester Voldgade 5 og Ågade 110. Så du har gode muligheder for at komme forbi dem, under din shoppingtur.

Det er altid svært at give gode råd, inden for modebranchen, for i sidste ende handler det om din smag og dine præferencer. Om du har brug for en masse råd og vejledning, når du skal finde jakkesættet, eller om du selv bare vil gå rundt og kigge.

Mange vælger at besøge stormagasinerne, når der skal shoppes generelt, mens hvis du målrettet går efter 1-2 nye jakkesæt, bør du besøgende ovenstående 3 steder.

Held og lykke med købet!