Så er det snart ved at være nytårsaften, og dette er for mange en meget særlig aften i godt selskab med god mad – og ikke mindst pænt tøj! Men hvad skal man tage på?

Spørgsmålet kommer allerede snigende her i december, og især hvis man allerede har planer om hvad man skal til nytår. Her kan du få gode råd til hvad du skal tage på til nytårsaften som mand.

Klæd dig efter begivenheden

For at finde det helt perfekte sæt tøj til aftenen, så er det vigtigt at tage udgangspunkt i selskabet; er det måske et finere selskab med arbejdet eller er det bare en afslappet fest hos nogle venner

Dette er vigtigt at tage stilling til, så du ikke ender med at være overdressed og komme i fx smoking, når alle andre er mere afslappet klædt i jeans og blazer.

Du kan med fordel læse vores artikel om rangordningen af herretøj her.

Jakkesæt hvis du skal til fin fest

Jakkesættet er helt klart et oplagt valg, hvis det er en finere fest du skal til, og især hvis den holdet ude. Her har du mulighed for at finde det pæne jakkesæt frem, og eventuelt et passende slips, hvis du føler dig tilpas med det.

Sørg for at finde et jakkesæt du føler dig godt tilpas i også! Farvevalget til jakkesæt denne aften er meget oplagt til at være sort og helt klassisk med hvid skjorte.

Skjorte og blazer hvis du vil være afslappet

Hvis du skal holde fest sammen med nogle venner, eller hvis festen bare skal have en lidt mere afslappet atmosfære, så er en skjorte og en blazer er fantastisk valg. Her er du fint klædt (det er jo nytårsaften), ikke på en for fin måde, men på en afslappet og cool måde.

Man kan eventuelt også vælge en skjorte i nogle lidt andre farver end man ellers ville vælge, da det afslappede tema giver flere muligheder for, at man kan kaste sig ud i andre skjortefarver end hvid.