Efter vores seneste artikel om outfit til julefrokost, fortsætter vi til årets sidste og måske største fest; nytårsaften. Det er en aften som de fleste ser frem til, men som desværre skuffer af og til.

Du bør altid gøre noget særligt ud af planlægningen, maden og påklædningen, for at skabe en mere speciel og ekstraordinær aften. En aften der ikke bare minder om alle andre fester. Vi har set på outfit til nytår, så du kan få inspiration.

Nytårsoutfits til kvinder

Hvilket outfit skal du tage på til nytår som kvinde? Der er mange muligheder og vi kommer her med to gode muligheder:

  • Kort kjole med diskret udskæring: En relativ kort kjole til over knæene, med en diskret udskæring vil være den oplagte nytårskjole. Den findes i mange farver, designs og varianter online. Der er ingen tvivl om at kjolen er det mest anvendte og populære valg for kvinder.
  • Nederdel med flot top: Det er ikke fordi nederdelen er den mest anvendte tøjdel, men den kan fungere godt sammen med en flot top. Der er mange smarte nederdele på nettet og specielt modellerne i sort, vil være et godt valg til nytårsaften.

Nytårsoutfits til mænd

Nu til hvilket outfit du bør vælge mand. Her mener vi primært du bør overveje disse to nytårsoutfits:

  • Jakkesæt med butterfly: Det mest udbredte og stilfulde valg, vil være at komme i et jakkesæt. Om det er det rigtige for dig, afhænger ligeledes af festen og dens deltagere. Det vil typisk være passende, men det er ikke sjovt at komme i jakkesæt som den eneste. Så husk at tjekke op på dresscode og hvad de andre tager på. Tag en butterfly på for at se ekstra festlig ud.
  • Blazer & skjorte: Den mere afslappede løsning er at iføre sig en blazer med skjorte inden under. Dertil kommer et par flotte jeans og vælge du et par i sort eller mørkeblå, kan looket nærme sig et jakkesæt, men mere tilbagelænet. Et godt alternativ og et outfit mange mænd vælger at tage på til nytår.

Har du ikke allerede et passende jakkesæt hængende i garderoben, kan du finde flere gode butikker i København. Det er afgørende du får den rette service, medmindre du selv ved præcis hvordan et jakkesæt skal sidde. Det er bestemt ikke alle mænd der gør det.